KIYMETLİ İŞ ORTAKLARIMIZ, MÜŞTERİLERİMİZ VE ÇALIŞANLARIMIZ;

   Kopuz Şirketler Grubu olarak, geniş çaplı vizyonumuz ve dinamik alt yapımız ile oluşturduğumuz stratejik yol haritamız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

   2020 yılının başlangıcından bu yana dünyada ve Türkiye’de birçok olumlu, olumsuz gelişmeler yaşandı ve yaşanmaya devam etmektedir.

   Tüm dünyada sağlık, siyaset, askeri, ekonomi ve sosyal alanlarda birçok çalkantı yaşanmaktadır. Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu coğrafi konum ve şartlar ile bu coğrafyaya yönelik emeller, ülkemizi dünya gündeminin ve küresel stratejilerin merkezi haline getirmektedir.

   Biz, geçmişten bu yana her zaman birlik ve beraberlik içinde olarak duruşumuzu tüm dünyaya gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz.

İletişim ve teknoloji çağının bizlere sunduğu imkânlardan faydalanarak, Rabbim ömür verdiği müddetçe tüm insanlık için, tüm Müslümanlar için, ülkemiz için, sülalemiz ve ailemiz için var gücümüzle çalışmak bizim en önemli sosyal ve manevi hedefimiz olmuştur ve bundan sonra da bu hedeften sapmayacağız.

   Kopuz Şirketler Grubu olarak, çalışmaya ve üretmeye olan tutkumuz sayesinde birçok başarıya ulaştık. 2021 yılında da Kopuz Şirketler Grubu olarak ülkemize ve tüm insanlığa değer katarak, daha büyük hedeflere birlikte ilerleyeceğiz.

   Dünyanın yeniden şekillendiği bu dönemde kişi, aile, kurum ve ülke olarak rolümüzü en iyi şekilde almanın gayretinde olmamız gereğini yeniden hatırlatmak isterim. Geldiğimiz süreçte ortaya koydukları başarı ve performansları için kıymetli çalışanlarımıza ve değerli iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

Ali Kemal Kopuz
Kopuz Şirketler Grubu
Yönetim Kurulu Başkanı